Archief

27 april 2014, Winnaar puzzel Koningsdag

De winnaar van de puzzel Koningsdag is Ilse Clappers uit groep 6 van OBD de Kleine wereld.


01 april 2014, Nieuwe speeldata

Bij voldoende interesse en speelruimte start BC Twello binnenkort met badminton overdag. Dit gebeurt onder leiding van een professionele trainer. Dus bent u niet in de gelegenheid om 's avonds te komen of vindt u overdag sporten gewoon veel fijner stuur dan een mailtje voor vrijblijvende informatie naar info@badmintonclubtwello.nl. Speeltijden worden in onderling overleg afgestemd. Kosten zijn afhankelijk van aantal deelnemers.


22 maart 2014, Salland Cup 2014, 8e plaats!

Op 22 maart 2014 werd door collega-badmintonvereniging Kwiek weer de jaarlijkse Salland Cup georganiseerd. Twello deed dit jaar helaas maar met één team aan dit enorm gezellige toernooi mee. In een breed deelnemersveld (meer dan 20 teams) werd toch mooi een 8e plaats veroverd!

In 2014 zal de Sallandcup georganiseerd gaan worden door onze collegavereniging Kwiek in Raalte. BC Twello zal weer proberen met twee teams mee te doen. Opgeven kan bij Arnie Roskam of via info@badmintonclubtwello.nl.

Meer info (bron: Kwiek):

Datum
 zaterdag 22 maart 2014.
Plaats Sporthal Tijenraan, Raalte.
Tijd 9:00u tot 17:30u.

Inschrijvingen van meerdere teams per vereniging wordt op prijs gesteld, want uitsluitend deze verenigingen strijden om de inmiddels beroemde Salland Cup.

De volgende teams worden uitgenodigd:

  • Bondscompetitie, senior competitiespelers, sterkte: 2e, 3e, 4e, 5e klasse.
  • Recreanten competitiespelers, senior spelers die meedoen met de recreantencompetitie.

Wat kunt u verwachten van deze dag?

Via  het systeem van poules worden de teams naar sterkte ingedeeld, waardoor voor iedereen mooie wedstrijden in het verschiet liggen. Uiteindelijk wordt berekend welke vereniging gemiddeld de beste score heeft behaald. Deze vereniging wint de Salland Cup (in 2013 SVI uit Zwolle).


01 juni 2014, BC Twello wéér kampioen

Het competitieteam van BC Twello is in seizoen 2013-2014 wederom KAMPIOEN geworden in de Toon Mager recreantencompetitie. Dit jaar eindigde men boven BC SVI1, Crosscourt 1, BV Heeten en Crosscourt 2.

Gefeliciteerd met het behalen van dit resultaat dames en heren!


12 januari 2014, Open dag 2014


26 december 2013, Facebook

Sinds 26-12-2013 is BC Twello ook op Facebook te vinden.

 


23 decembter 2013, Eindejaarstoernooi

Maandag 23 december 2013 heeft weer het traditionele eindejaarstoernooi plaatsgevonden. Dit toernooi vindt óf rond Sinterklaas óf rond Kerst plaats. Ook dit jaar is dit toernooi weer goed bezocht en traditioneel afgesloten met cadeaus en gedichtjes.

Zie het fotoalbum


02 november 2013, BC Twello bestaat 40 jaar - deel 2

Na de clinic werd er op 2 november 2013 voor alle leden incl. aanhang een volledig verzorgde feestavond georganiseerd n.a.v. het 40-jarig bestaan van onze club. Dit vond plaats in Het Kruispunt te Twello.

De avond werd vormgegeven door typetje Carolien (Typisch Carolien) die alle leden als 'Juffrouw Shuttle' bij binnenkomst op een leuke manier verwelkomde. De avond startte met een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie en gebak vergezeld door Juffrouw Shuttle. Vervolgens haalde voorzitter René Beem de geschiedenis van de club naar voren waarna er enkele jubilarissen in het zonnetje werden gezet voor hun langdurig clubverband en daarvoor een heuse medaille in ontvangst mochten nemen.

Carolien had zich inmiddels een ander typetje aangemeten (Zwarte Piet) waarna onder haar leiding de avond vervolgd werd met een speciale 'Carolien'-versie van het spelletje Bingo.

Vervolgens was het tijd om aan te schuiven voor de door Het Kruispunt heerlijke verzorgde maaltijd. Ook hadden enkele clubleden nog gezorgd voor extra hapjes in de vorm van een heerlijke saladeschotel en gehaktballetjes met saté en stokbrood.

Tot slot konden alle leden onder het genot van een drankje zich vermaken met alle spellen die Het Kruispunt ter beschikking hadden gesteld, zoals spiegeltekenen, een speciale vorm van biljarten, een mega vier-op-een-rij en nog enkele andere spellen.

Kortom: een geslaagde avond die niet mogelijk geweest was zonder de organisatie (Arnie Roskam, Gonny Bosman, René Beem en Irma Kobussen), cultureel centrum Het Kruispunt en Carolien en niet te vergeten alle leden incl. aanhang!

Voor meer foto's van de feestavond, zie het fotoalbum


02 november 2013, BC Twello bestaat 40 jaar - deel 1

Dit jaar om precies te zijn op 29 oktober 2013 bestond de vereniging 40 jaar. Dit hebben we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdagmiddag 14 september 2013 was er in sporthal JACHTLUST ter gelegenheid van deze mijlpaal een demonstratie/clinic van een uur georganiseerd met de gebroeders Dennis en Arles Tjin-Asjoe. 

Het was zeer gezellig en leuk om naar te kijken.

Tijdens de clinic werd ook vooral de jeugd actief betrokken en voor iedereen die wilde werd er een heuse training verzorgt. Uiteraard kon aan het eind hiervan de groepsfoto niet uitblijven. Tevens was er een kleine prijsuitreiking voor de winnende jeugd.

We willen daarom Dennis en Arles daarom bedanken voor deze geslaagde middag!

Voor meer foto's van de clinic, zie het fotoalbum

 


01 juni 2013, Team 2 kampioen in de Toon Mager recreantencompetitie

Team 2 is in seizoen 2012-2013 kampioen geworden in de hoogste klasse van de Toon Mager recreantencompetitie!! Gefeliciteerd met het behalen van dit succes. 

Eindstanden:

 A-poule Team 2 Kampioen
 A-poule Team 1 5e (laatste)

 


23 maart 2013, Salland Cup 2013

Op 23 maart 2013 werd weer de tradionele Salland Cup georganiseerd door collegaverenening Kwiek uit Raalte. In totaal deden er 27 teams mee. Team 2 is geëindigd op de 6e plaats. Team 1 is, enigszins teleurstellend, op de 26e plaats geëindigd. Wel was er een prijs voor de mooiste sokken van het toernooi bij de heren en die ging naar Kees de Gier (speler van team 1).


07 januari 2012, Open dag 2012

De open dag op 7 januari 2012 in sporthal JACHTLUST is uiterst succesvol verlopen. 

 

Welkom
Clubinformatie
Lid worden
Bestuur
Competitie
Foto's
Video
Meer badminton...
Archief
Ledenpagina

BC Twello, rev 2.7, bijgewerkt op 10-02-2018 | info@badmintonclubtwello.nl