Nieuwe AVG wet (per 25-05-2018)

Via onderstaande link kunt u het privacy reglement van BC-Twello lezen alsmede de overeenkomst 'Gebruik persoonsgegevens door BC-Twello'.

Privacyreglement BC-Twello.pdf

AVG Overeenkomst.pdf

Hot news

Er worden weer Clubshirts besteld; Nu onder de introductieprijs €18,50. De shirts zijn van RSL en blijven uitstekend in vorm en ook na geregeld wassen blijven de kleuren goed. Omdat het de collectie 2013/14 betreft is dit shirt inmiddels in de fase dat het steeds slechter beschikbaar is. Momenteel bestellen we de shirts in Frankrijk maar vanwege de hoge verzendkosten bestellen we alleen grotere orders.

Update 13-02-2017: Shirts zijn besteld en binnengekomen. Herenshirts zijn nu niet meer leverbaar in Zwart-Lime, in plaats daarvan donkerpaars-lime.
Voorlopig zullen er geen shirts meer besteld worden, er is nog wel (beperkte) voorraad, informeer of je maat er nog bij is. Richtprijs nabestelling ongeveer €20 - €25

Salland Cup 2017

Zaterdag 18 maart vindt de 36e Salland Cup plaats. De Salland Cup wordt sinds 1979 (bijna) jaarlijks gehouden. Leden hebben een mail ontvangen voor opgave aan dit toernooi. Ook in de sporthal hangt de informatie op het prikbord.

Meer info bij de voorzitter, René Beem.

Nieuwsbrieven

Wil je een nieuwsbrief nog een keer lezen, geef dit dan aan bij één van de bestuursleden.

Clubinformatie
Meer badminton...