Nieuwe AVG wet (per 25-05-2018)

Via onderstaande link kunt u het privacy reglement van BC-Twello lezen alsmede de overeenkomst 'Gebruik persoonsgegevens door BC-Twello'.

Privacyreglement BC-Twello.pdf

AVG Overeenkomst.pdf

Uitslag Kleine Club Actie

Trekking van 24 juni 2019:

1e prijs (Speciaal BC-Twello Arrangement 'de Hamer - Twello')

2e en 3e prijs (Wereldwinkel pakket + €20,-)

Irma en Harry

Gezocht:

Wie O Wie kan helpen bij de promotiemarkt op 6 juli 2019 aanstaande en tijdens de Klompenmarkt op 7 september 2019?

Hot news

Er worden weer Clubshirts besteld.

De shirts lijken op de RSL shirts en blijven uitstekend in vorm en ook na geregeld wassen blijven de kleuren goed. Omdat de RSL shirts de collectie 2013/14 betreft is dit shirt inmiddels in de fase dat het steeds slechter beschikbaar is of tegen belachelijk hoge kosten. Momenteel bestellen we nieuwe shirts in China en houd rekening met een levertijd van enkele weken. De prijs is wel gunstig (€10,-.)

Vraag bij het bestuur naar de mogelijkheden

Nieuwsbrieven

Wil je een nieuwsbrief nog een keer lezen, geef dit dan aan bij één van de bestuursleden.

Clubinformatie
Meer badminton...